знаете ли колко надува турбото на 2,4 156-ца. в момента дори е чипната и много ми е интересно какво налягане прави. питам защото турбото пръдна и сега трябва да сложа друго но незнам на колко да я надуя
Известие
Collapse
No announcement yet.
2,4 JTD надуване на турбото-колко?
Collapse
X
-
Сигурно ще е полезно да кажеш кой точно от 4те варианта е 2.4-ката156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Щом е ремапвана,налягането вероятно е различно от заводските стойности.Много вероятно е и това да е причината да се окоти турбината.Най-добре се консултирай със сервизите от "Общ технически",които се занимават с ремап.Така или иначе,след слагането на новото турбо,колата ще трябва да се ремапне.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Едва ли някой може да знае какво налягане ти е било нагласено, но масово сред чиповете които се слагат налягането (постоянното т.н холд) е около 1,1-,1,2 ,като заводски е около 1. Вече пиковите стойности могат да варират до 1,4-1,5.. Разбира се с по-агресивен чип е възможно и на по-високи стойности да си държал но тогава обикновено би забелязал грешки с пренадуване.. А турбината може би и е дошло времето а по-високото налягане е ускорило процеса.. А не можах да разбера защо трябва да нагласяш новата турбина? Просто я слагай и карай както си е заводски, той чипа пак ще ти я държи на същия холд...AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от ivanovrs Покажи съобщениееее някой да напише нещо смислено.... не се сърдете ма другите просто спрете да пишете тук особено гъзето с отговор - "над атмосферното" .... честен ли си бе брат.. веднага си сечи твойта ако ти надува толкозче ти с човка ще надуеш повече
За отговора има и значение какво е управлението на турбината ти, а това ще стане ясно, когато кажеш с кой мотор сиИначе механично ли смяташ да го нагласяш това налягане, че питаш?
Last edited by trustworthy; d.m.y г., 23:56._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Така гледам почти всички се базикате с човека
Малко сериозно...
Предполагам че си 136 коня версия...Та ако смениш турбото с предвиденото заводското, което е ТД2503 ти препоръчвам да се ограничиш на 1.2 бара (холд)...
Ако замениш турбото с модел GT2256V (което се слага на версия 140 и 150 коня) тук може да си позволиш по-високо налягане от порядъка на 1.4 (холд) да речем!
Та за мен това са що горе безопасните вариянти, като имаш напредвид че заводско е на 1 бара!
Ако има още нещо питай!Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:18.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment